Film Slate Marker

The eXclusive

Video & Audio Production

Dobrodošli!

 

Usluge

Kao pravi partneri koji kreativno rešavaju problema, mi osiguravamo da svaka od naših usluga vodi ka Vašem zadovoljstvu i uspehu. Pogledajte niz usluga koje nudimo u nastavku i informišite se o bilo kojim pitanjima.

Tim The eXclusive Video & Audio Production poseduje tehničko znanje, sofisticiranu opremu i kreativni uvid koji su potrebni za proizvodnju vrhunskih muzičkih video zapisa, reklama ili filmova. Svi različiti elementi koji igraju ulogu u produkciji videa mogu biti zbunjujući. The eXclusive Video & Audio Production  poseduje svo iskustvo i tehnologiju koja je potrebna za proizvodnju vrhunskih video projekata visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni.

Vizuelni mediji su visoko efikasno sredstvo za kompanije i umetnike i u to nema sumnje. Video i vizuelni mediji obeležavaju transformaciju običnog projekta u izvanredni. Video produkcija je sastavni deo onoga što radimo u The eXclusive Video & Audio Production.

Kada sarađujete sa nama, udružite snage sa posvećenim timom sposobnih, veštih i maštovitih umetnika, zajedno radeći na tome da se Vaša ideja ostvari.

Video Camera

Video i Audio Produkcija by The eXclusive Video & Audio Production

Tim The eXclusive Video & Audio Production poseduje tehničko znanje, sofisticiranu opremu i kreativni uvid koji su potrebni za proizvodnju vrhunskih muzičkih video zapisa. Ovi video snimci mogu biti upravo ono što Vašem bendu ili solo izvođaču treba da uzdignu svoj javni imidž na novi nivo uspeha i prestiža. Oprezno puštanje muzičkog spota u odgovarajuće vreme može da poboljša prodaju albuma i publicitet. U zavisnosti od Vaših potreba i budžeta, radićemo sa Vama da prilagodimo paket za proizvodnju muzičkih video zapisa koji odgovara Vašim potrebama.

Naši objekti su vrhunski. Imamo visoko obučene operatore kamera koji su potrebni za rukovanje složenom opremom za snimanje. Možete da koristite jednu kameru ili ako želite više uglova i brze fotografije, video snimanje sa više kamera. Snimamo u visokoj rezoluciji za najbolji kvalitet slike. Da biste dobili ambijent kakav želite, naši izviđači za lokacije i direktori rasvete uložiće napore u pronalaženju (ili stvaranju) upravo one postavke koju tražite. Možemo da snimamo u zatvorenom prostoru u studiju ili na otvorenom, na Vama je da odlučite.

Što se tiče kvaliteta samog zvuka, mi koristimo napredne mixing konzole, koje Vam omogućavaju da postignete upravo zvuk koji želite. Sve možete uraditi u digitalnom formatu, ili takođe možemo i napraviti analogne snimke. Zaposljavamo visoko obučene inženjere zvuka i audio osoblje, koji Vam garantuju pravilno rukovanje zvukom. Do kraja procesa, Vaš video će izgledati i zvučati vrhunski.

Naš talentovani i kreativni tim će raditi samo za Vas. Naši producenti i režiseri imaju iskustvo u izradi širokog spektra audio-vizuelnih medija. Možemo Vam ponuditi ideje za format koji želite i budžet Vašeg video zapisa. The eXclusive Video & Audio Production poseduje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, koje rado delimo sa Vama.

Naše usluge se ne zaustavljaju kada je Vaš video uspešno snimljen. Čak i kada imate sve potrebne snimke, znamo da imamo još puno posla. Nastavićemo da radimo sa Vama tokom faze post-produkcije sve dok ne budete sigurni u finalni proizvod video projekcije.

Naš neverovatni tehnički tim može da doda specijalne efekte i naslove. U zavisnosti od Vaše vizije i kreativnog pravca, možemo čak i da napravimo animacije i umetnička dela koja možete da uklopite u svoj finalni video. Visoko smo stručni u procesu uređivanja i garantujemo da će svaka sekunda sadržaja biti besprekorna.

Na kraju, imaćete pažljivo odabran video koji će poslužiti za promociju i prikazivanje talenata Vašeg izvođača ili grupe. Ali i pored toga ima još posla koji treba da se obavi, a mi Vas nećemo ostaviti da to sve uradite sami, jer je za nas podjednako važna interakcija.

Imamo kontakte i dogovore sa vrhunskim distributerima medijskog sadržaja. Možemo Vam ponuditi najbolje kanale za distribuciju Vašeg video zapisa kako bi ih pregledali mnogi ljudi koji su skloni povoljnoj reakciji. Takođe Vam možemo pomoći da rezervišete predstave uživo. Na ovaj način možete imati koristi od trostruke koordinacije svojih živih nastupa, audio zapisa i muzičkih video zapisa kako biste poboljšali performanse svih svojih medijskih proizvoda.

 

Ulazimo u novi svet digitalnih medija i neusporediv izbor potrošača. Ako želite da Vaš sadržaj ostane relevantan i popularan, potreban Vam je neko sa Vaše strane koji razume ovaj razvoj događaja i može da iskoristi nove mogućnosti i načine poslovanja. The eXclusive Video & Audio Production može biti Vaš partner u istraživanju ovih uzbudljivih mogućnosti.

 
Film Set
 

Hajde da se dogovorimo!

 

 

Australia
+61 (28) 4881010


Belgija
+32 (2) 8810200


Brazil
+55 (21) 38128588


Rusija
+7 (499) 9184333


Srbija
+381 (11) 4132020


Švajcarska
+41 (43) 5507722

Sjedinjene Američke Države

+1 (888) 5300874

Film Equipment
Video Camera

Kreativni Razvoj by The eXclusive Video & Audio Production

Vizuelni mediji su visoko efikasno sredstvo za preduzeća i umetnike i u to nema sumnje. Video i vizuelni mediji obeležavaju transformaciju običnog projekta u izvanredni. Video produkcija je sastavni deo onoga što radimo u Tim The eXclusive Video & Audio Production.


Sa najnovijom optičkom i video proizvodnom opremom naš produkcijski tim je spreman da krene. Ko god da je Vaša publika, možete biti sigurni da je vrhunska vizuelna produkcija standard kod naše kompanije. Od planiranja proizvodnje do montaže i emitovanja nakon proizvodnje, stručnjaci iz industrije i profesionalci učestvuju u Vašoj produkciji od ideje do emitovanja.

 

Naši profesionalci potiču iz širokog spektra pozadine u vizuelnoj produkciji, uključujući televiziju, muzičke video snimke, originalno i kreativno oglašavanje, dokumentarne filmove, korporativne video snimke i film. Tim The eXclusive Video & Audio Production nudi sve Vaše potrebe za vizuelnom produkcijom na jednom mestu. Naše proizvodno i pomoćno osoblje brine se za sve detalje kao što su raspored, oprema, dozvole za izgradnju, osiguranje i još mnogo toga.


Muzički spotovi


The eXclusive Video & Audio Production razvija i proizvodi muzičke spotove za muzičare i bendove svih budžeta, žanrova, iskustva i ugleda. Naša umetnička ekipa može da upravlja muzičkim promocijama i koncertima, da prikazuje filmove i seanse uživo, pomaže u studijskim produkcijama i da Vašu muziku predstavi na pravi način pred Vašom publikom.


Film i televizija

 

The eXclusive Video & Audio Production, ponosni smo na sposobnost smeštaja u produkcijama različite dužine i složenosti. Bez obzira da li je Vaš projekat kratak od pet minuta, sa malim budžetom, serijskom produkcijom ili celovečernjim igranim filmom, dobijate istu stručnu pažnju i brigu.

 

Ako dizajn i izgradnja dizajna nisu Vaše prednosti, mi ćemo to pokriti. Ako Vam je potrebna podrška od poziva za emitovanje u sobi za uređivanje, možemo Vam pomoći. Ako jednostavno trebate da popunite neke praznine u sopstvenoj produkcijskoj ekipi, jslobodno nas kontaktirajte.

 

Korporativni video

 

The eXclusive Video & Audio Production razvija visokokvalitetne korporativne video zapise za poslovne poduhvate svih vrsta i veličina. Korporativni video snimci koje stvaramo bez obzira na obim ili raznolikost zamišljeni su kao očaravajući video koji svoje ideje izražava na fascinantne i privlačne načine. Naš proizvodni tim nadgleda čitav proizvodni proces i omogućava nam da garantujemo postojane i visoke vrednosti proizvodnje od početka do kraja.


Televizijske reklame

 

The eXclusive Video & Audio Production upravlja svim fazama stvarne produkcije reklame, počevši od kreativnog razvoja. Odatle su casting i scenaristi u sposobnim rukama. Nakon završetka snimanja, uređivanja i grafike, naš tim usavršava glasove i muziku kako bi pripremio produkciju za emitovanje. U The eXclusive Video & Audio Production radimo zajedno u partnerstvu sa Vama kako bismo predstavili Vaš koncept i  stvorili dragocenu poruku koja odražava Vaš identitet brenda.


Kada sarađujete sa nama, udružite snage sa posvećenim timom sposobnih, veštih i maštovitih umetnika, zajedno radeći na tome da Vaše reklamne poruke budu najbolje što mogu.

Produkcija Reklama by The eXclusive Video & Audio Production

Prošli su dani kada je jednostavno postavljanje štampanog oglasa u lokalni list bilo dovoljno za stvaranje posla za Vašu kompaniju. Da bi bila konkurentna u današnjem digitalno opsednutom svetu, reklama mora biti u skladu sa tim i ući u novi hrabri svet digitalnih medija. Jedna od najuticajnijih i najefikasnijih metoda oglašavanja u današnjem svetu jeste korišćenje video reklama.

Reklame se decenijama koriste od strane velikih kompanija, malih start-up kompanija i svega između toga kako bi svojim proizvodima i uslugama povećali izloženost. Ali samo zato što su reklame često korišćeni reklamni uređaji, ne znači da svi to shvataju kako treba. Reklama koja jednostavno govori svojoj publici da izađe i kupi proizvod, uslugu itd, neće biti efikasna. U stvari, istraživanje je pokazalo da takvo „zahtevno“ oglašavanje zapravo ima negativan efekat u smislu verovatnoće da gledalac izvede željenu radnju. Jednostavno rečeno, ljudima se ne sviđa da im kažu šta da rade. Stoga će uspešna reklama preneti poruku kompanije na inovativan i angažovan način. Najbolje izrađene reklame su nezaboravne i ostavljaju gledaocu osećaj kao da su zaista stekli nešto dragoceno. Ne treba reći da stvaranje reklame koja ispunjava sve ove kriterijume nije lak zadatak. Ali nemojte se obeshrabriti. The eXclusive Video & Audio Production će sarađivati sa Vama na stvaranju izuzetnog komercijalnog sadržaja koji će stvoriti znatne profite za Vašu kompaniju.

Zašto koristiti reklame?

Pre nego što nastavite dalje, morate da razmislite da li je komercijalna proizvodnja pametan izbor za Vašu kompaniju. Geico, Yahoo, Sony, Apple, Toyota  - sve su to velike kompanije sa ogromnim neto vrednostima koje redovno koriste upotrebu reklama u reklamne svrhe. Jasno je da njihovi odbori smatraju da je komercijalna proizvodnja vredna poduhvata. A kad uzmete u obzir da samo američke kompanije ulažu oko 70 milijardi dolara godišnje u televizijsko oglašavanje, očigledno je da reklame moraju imati velike koristi za kompanije koje su uključene.

Naravno, televizijsko oglašavanje, posebno na popularnim mrežama, može biti skupo i možda van finansijskih dometa malih kompanija. Ali zahvaljujući procvatu granice svetske mreže, čak i male kompanije mogu proizvesti reklame i staviti ih na mrežu kako bi stvorile povećanje poslovnosti i vidljivosti.

Bez obzira da li ste deo veoma uspešne korporacije ili mali start-up iz Vaše garaže, reklame bi mogle dati Vašoj kompaniji definitivnu prednost.

Opšti komercijalni saveti

Obratite pažnju na troškove

Nakon što utvrdite da je video oglašavanje pogodno za vas i Vašu kompaniju, morate da stvorite realan budžet za komercijalnu produkciju. Postavljanje čvrstog budžeta sprečiće vas da kupujete preko Vaših mogućnosti. Imajte na umu, međutim, da se u komercijalnoj produkciji ne radi samo o proizvodnji video proizvoda, već i o investiciji. Dobro napravljen i strateški postavljen komercijalni snimak efektivno će povećati Vaš prihod. Ako napravite dobar proizvod, budite sigurni da ćete dobiti sav novac koji ste uložili u reklamu i samim tim povećanje vidljivosti Vaše kompanije.

Posmatrajte komercijalne trendove

Obratite pažnju na trenutne trendove u video oglašavanju. Zapazite koje vrste reklama zaista imaju veliki odjek kod publike i po čemu su prepoznatljive, a na šta u ljudi negativno reaguju u reklami. Ovi trendovi će Vam pomoći u dizajniranju Vaše reklame.

Budite sigurni da je Vaša reklama vidljiva

Reklama koja najviše menja život, neće imati značajan uticaj ako je gledaoci ne vide. Obavezno proverite da li će se Vaša reklama videti putem televizijskog emitovanja ciljanih kanala ili putem veza sa mrežama društvenih medija na webu.

Učinite Vašu reklamu nezaboravnim

Da bi reklama promenila ponašanje gledaoca, ona mora biti nezaboravna. Morate da napravite video reklamu koja ima neki aspekt koji će gledaocu da drži pažnju. Nije dovoljno reći gledaocu da je Vaša kompanija najbolja. Video oglašavanje omogućava Vam da pokažete gledaocu precizno kako i zašto je Vaša kompanija najbolja.

Zvuk je komplikovan? Mi Vam možemo pomoći

Svi različiti elementi koji igraju ulogu u komercijalnoj proizvodnji mogu biti zbunjujući. The eXclusive Video & Audio Production poseduje svo iskustvo i tehnologiju koja je potrebna za proizvodnju reklame vrhunskog kvaliteta po pristupačnoj ceni.

Kupovina opreme za proizvodnju reklame može biti veliki trošak. The eXclusive Video & Audio Production čini taj trošak nepotrebnim jer Vam možemo lako priuštiti svu potrebnu proizvodnu opremu. Imamo vrhunske fotoaparate, opremu za snimanje zvuka, mixing ploče i sve ostalo što bi Vam moglo biti od velike pomoći za izradu Vaše reklame.

 

Ako ste zabrinuti zbog nabavke proizvodnih pogona, imamo široku lepezu studija za izbor. Imamo lokacije u rasponu od studija za jednokratnu upotrebu do mesta za dugoročnu upotrebu. The eXclusive Video & Audio Production će sarađivati sa Vama na pronalaženju odgovarajućeg proizvodnog pogona.

Ne samo da imamo vrhunsku opremu i uređaje, već imamo i talentovano osoblje koje Vam može pomoći u svakom koraku proizvodnog procesa. Možemo Vam pružiti stručne snimatelje, miksere zvuka, producente, režisere, digitalne umetnike - šta god Vam je potrebno! Naše osoblje radiće sa Vama kako bi stvorili opipljive rezultate iz Vaših komercijalnih ideja. Članovi osoblja The eXclusive Video & Audio Production su stručnjaci u svojim odabranim oblastima sa dugogodišnjim medijskim iskustvom.

Bićemo Vam na raspolaganju da odgovorimo na sva pitanja koja imate tokom procesa proizvodnje. Čak Vam možemo pomoći da napravite planove za postprodukciju i da služimo kao savetnici za emitovanje Vaše reklame.

Stvaranje ove izvanredne reklame za Vašu kompaniju može biti izazovno, ali sa tim se ne morate suočiti sami. The eXclusive Video & Audio Production može Vam pružiti stručno osoblje, visokotehnološku opremu i izvanredne pogodnosti za ispunjavanje svih Vaših proizvodnih potreba. A kada se proizvodni proces zaključi, možete iskoristiti naše veliko iskustvo u emitovanju i distribuciji digitalnog sadržaja kako biste odredili kako najbolje da iskoristite svoju novu reklamu za rast Vaše kompanije.

 

Želimo da Vam pomognemo da napravite reklamu o kojoj će svi pričati!

 
 
 
 

Produkcija Pokretnih Slika by The eXclusive Video & Audio Production

Filmovi su istaknuti aspekt moderne kulture. Oni služe i kao medij i kao platforma za pripovedanje. Kada su dobro urađeni, filmovi mogu da informišu, prosvetle, ubede i evociraju svaku ljudsku emociju koju je moguće zamisliti. Dobro prihvaćen film čak može trajno izmeniti perspektivu čoveka. U najmanju ruku, dobar film ostaće u sećanju gledalaca godinama koje dolaze. Međutim, loše napravljeni film jednostavno će se brzo zaboraviti - osuđen na to da nestane u zaborav.

Šta određuje kvalitet filmske slike? Šta je to poseban element koji jedan film čini hit-om, dok sa druge strane neki su kratkog veka i odlaze u zaborav? Odgovor je produkcija. Bez obzira koliko veličanstvena može biti vizija Vašeg filma, kvalitet proizvoda će odrediti njegov eventualni uspeh. Gledaoci danas imaju vrlo velika očekivanja i lako će uočiti neodređene produkcijske radove. Srećom po Vas, The eXclusive Video & Audio Production može Vam pružiti usluge izrade filmova koje ne poseduje niko drugi.

Šta The eXclusive Video & Audio Production može da obezbedi

Oprema

Jedan od osnovnih troškova u produkciji filmova je kupovina ili iznajmljivanje potrebne opreme. Ovaj trošak može biti teško opravdati, posebno za manje ili jednokratne samo proizvodne projekte. The eXclusive Video & Audio Production može Vam pružiti najnovije proizvodne tehnologije, uključujući vrhunske fotoaparate, zvučnu opremu, digitalno i analogno snimanje, opremu za gledanje u visokoj rezoluciji (HD) i mix konzole, itd i to su samo neke od dostupnih opcija. Ako Vam je potreban predmet koji trenutno nije deo našeg inventara, učinićemo dodatni korak kako bismo osigurali upotrebu te opreme za Vas. Osiguraćemo da se za izradu Vaše filmske slike koriste samo najbolji alati za proizvodnju. Sjajna oprema pretvara se u film vrhunskog kvaliteta.

Osoblje

Naravno, čak i najsjajnija, najinovativnija proizvodna oprema zahteva kompetentno osoblje da je pokrene. The eXclusive Video & Audio Production može Vas povezati sa talentovanim, iskusnim i kreativnim članovima osoblja koji će Vam pomoći da Vaš film o snu postane stvarnost. Treba Vam snimatelj? Možemo Vam pronaći najboljeg. Želite da zaposlite čitavu posadu? Mi Vam takođe možemo pomoći u tome. Bilo da su Vam potrebni producenti, direktori ili čak lični pomoćnici, The eXclusive Video & Audio Production može zadovoljiti Vaše jedinstvene proizvodne potrebe.

Sadržaji

The eXclusive Video & Audio Production razume da imate jedinstvenu viziju svoje filmske slike koja će zahtevati jedinstvene proizvodne prostore. Spremni smo da sarađujemo sa Vama kako bismo pronašli idealan objekat za Vaš projekat. Nudimo ogroman spektar objekata uključujući studije za jednokratnu ili povremenu upotrebu, kao i lokacije na duže staze. Ono što je najvažnije, The eXclusive Video & Audio Production garantuje da ćete dobiti apsolutno najbolju vrednost za svoj novac. Razumijemo veliko finansijsko opterećenje koje nastaje prilikom davanja u zakup objekata. Možemo obezbediti visokokvalitetne proizvodne prostore po ceni koja neće umanjiti celokupni budžet za filmove.

Zašto je The eXclusive Video & Audio Production najbolji izbor

Kreativnost

Izrada filmova zahteva jedinstven spoj tehnologije i umetnosti. Film bi mogao biti izvanredan u pogledu svojih digitalnih efekata, ali koji se definitivno uklapa u priču ili razvoj lika. Zato svaka proizvodnja filmova zahteva značajan kreativni doprinos. Osoblje The eXclusive Video & Audio Production postaće Vaši partneri u proizvodnji i ponudit će Vam svoj kreativan uvid kako bi osigurali da krajnji proizvod bude zaista izvanredan. Oni će dodati potrebni kreativni procvat ne umanjujući Vašu originalnu ideju.

Profesionalnost

The eXclusive Video & Audio Production doživela je neviđen rast u posljednjih deset godina i očekujemo da će se taj rast nastaviti daleko u budućnost. Deo ogromnog uspeha The eXclusive Video & Audio Production su partnerstva sa glavnim domaćim i međunarodnim medijskim kompanijama. Ova poslovna partnerstva održana su sa predanošću i profesionalizmom osoblja The eXclusive Video & Audio Production. Dok radimo sa Vama na Vašem projektu izrade filmova, postupaćemo sa Vama s poštovanjem i naravno profesionalizmom.

Stručnost

Sve naše osoblje koje radi s Vama na Vašoj filmskoj slici imaće veliko iskustvo u svim aspektima izrade filmova. Moći će odgovoriti na sva Vaša pitanja tokom proizvodnog procesa i koristiće Vaše povratne informacije kako bi iskustvo proizvodnje prilagodili Vašim potrebama. Garantujemo da  sve naše osoblje ima dugogodišnje iskustvo u svojoj oblasti i da će to znanje iskoristiti kako bi Vašu filmsku sliku učinili najboljom koja može biti.

Strast

Ne samo da će osoblje The eXclusive Video & Audio Production Vašem projektu pristupiti sa iskustvom, profesionalizmom i otvorenim mišljenjem, već će se i lično uložiti za uspeh Vaše filmske slike. Pobrinućemo se da zajedno detaljno istražimo svaki put za optimizaciju izrade Vaših filmova.

Efikasnost troškova

Ne želimo da nam finansijske brige stoje na putu za izradu Vaše filmske slike. Ako imate velike ambicije, sa smanjenim budžetom, The eXclusive Video & Audio Production može Vam pružiti ekonomična rešenja za racionalnu potrošnju. Naša dugogodišnja posvećenost medijskim uslugama omogućava nam pružanje najkvalitetnijih usluga, objekata, opreme i osoblja po niskoj ceni. Ako se i dalje bavite izradom budžeta za Vaš filmski projekat, preporučujemo Vam da nas kontaktirate. Razgovaraćemo sa Vama o raznim metodama kako biste se osigurali da Vaš projekat ostane unutar budžeta koji odredite. Nećemo Vas pritiskati da sarađujete sa nama; jednostavno ćemo Vam ponuditi naše najefikasnije mogućnosti. Verujemo da nakon što razgovarate sa našim talentovanim osobljem, shvatićete da je The eXclusive Video & Audio Production pravi izbor za proizvodnju filmskih slika.

Bez obzira na veličinu i obim Vašeg filma, The eXclusive Video & Audio Production može Vam pružiti sve što Vam je potrebno za laku, pristupačnu i blagovremenu izradu Vaših filmskih poduhvata. Da li Vam treba iskusno osoblje? Na pravom ste mestu, The eXclusive Video & Audio Production. Da li Vam treba kvalitetna proizvodna oprema? To Vam sigurno možemo pružiti. Da li vam trebaju vrhunski proizvodni pogoni? Sa nama ste skroz pokriveni. The eXclusive Video & Audio Production će odgovoriti na Vaše jedinstvene potrebe i pružiti neusporedivu produkciju filmova. Dozvolite nam da Vam pomognemo da Vaša vizija zaživi.

Filming Location